Skärtorsdag

 
Idag var det en dag med flyt igen. Första träningen var kl 9 i morse. Det är så roligt med träningar när allt stämmer , ryttaren och hästen i ett samspel där allt flyter på.
Man ser hur båda två slappnar av och bara gör. Viktoria och våra ungdomar hoppade i ridhuset-torsdags hoppning. Tony hoppade Lasse, Mikaela hoppade Dariim och Natalie hoppade Line. Viktoria hade hand om lektionen och det gick jätte bra . 
 
Annsofie pysslade med våra hönor och gjorde lite fint utanför på stallbacken. Det är riktigt gött att stå i solen och bara njuta av lugnet och fågelkvitter.
En av våra träningshästar  fick jobba på ordentligt på eftermiddagen med lillmatte i sadeln. Hon galopperar riktigt stadigt och i bra balans nu. Duktiga tjejer (Matte o häst).
Sista  lektionerna för veckan var idag kl 17 med barn gruppen ...trodde jag,för sen var det ju dags för WE också,hade totalt glömt bort det men det gick också fantastiskt bra.Vi övade på att flytta hästen med minsta möjliga kraft.Trav,halt,galopp,förflyttning i sidled . Det var helt fantastiskt att se hur dom löste  detta utan ansträngning.
Det bästa av allt i dag var att jag fick hjälp av en äkta påskakäring. Milly 1,5 år var här med sin mamma och hjälpte till med lunch fodringen. //EWA
 
 

Kommentera här: