juniorhoppning

Denna vecka har som sagt våra juniorer haft lite hoppning/markarbete och det är jag som haft de lektionerna. Jag började med att ha bommarna liggandets på marken. Tre travbommar på medellinjen, tre travbommar vid B, vid E en bom och sedan 9 meter till två travbommar. Eleverna fick trava över dem i båda varv. Träna på sits + balans. När de satt fint blev linjen på medellinjen, två travbommar + en cavaletti, vid B ett kryss med en travbom framför, vid E en bom och sedan 9 meter till ett räcke. Detta sattes ihop till en bana. Fokus på blicken, ridvägarna + sitsen. Alla gjorde det kanonbra, kul att se
 
 

aktiviteter under veckan

God morgon alla glada, och ni andra med för den delen. Jag sitter här med magen full av gröt, och hästarna är ute och äter sin frukost. I och för sig har dom varit ute en stund, men endå. Denna veckan är det full rulle, som vanligt här hos oss. Igår körde juniorerna hoppning och seniorerna teori på våra ridlektioner. Likadant idag och imorgon. På torsdag är det WE träning för Ewa igen, på fredag är det uterittsgrupp och dressyrträning för Elisabeth. Är ni sugna att testa WE eller hänga med ut på en härlig ridtur med lite fika efteråt? Tveka inte att höra av er !
 
Jag och Lillen galopperar på en äng, härlig känsla !
Fotograf Sofia Spännar
 

arbetsjackor

Jag och Ewa har investerat i nyra arbetsjackor, skitsnygga om jag får säga det själv ! Vi valde röda jackor för vi tyckte de var en bra färg som sticker ut lite. Dessutom har vi oftast jeans eller mörka träningstights på oss så då passar rött väldigt bra. 
 
Fotograf: Sofia Spännar