borstens kraft

Lillen älskar verkligen att rulla sig, han ser ut som ett lermonster, varje dag ! Men vilken tur att det finns borstar, right?
 
 

massör

Igår var Therese här för att sko en häst och behandla/massera fem stycken, en lärorik dag med andra ord. Av våra verksamhetshästar fick Chamiro och Bella sig en genomgång, sedan två av Ewas egna hästar och den femte var en häst som står inackorderad i stallet. Therese är verkligen superduktig och det är roligt när hon kommer hit för att titta till våra hästar. Jag fick med mig mycket matnyttigt och ska massera och ta hand om hästarna på bästa sätt efter hennes instruktioner.
 
På de första fyra bilderna är det Lillen som får sig en omgång. Det släppte en del spänningar på honom så han gäspade väldigt många gånger. Det var dock väldigt svårt å få med på bild ;) . Dom sista två bilderna är på Chamiro, en innan behandling och en under. Han var supersnäll och var väldigt hjälpsam under behandlingens gång. 
 
 

top model for horses

Jag kom på att jag glömt att skriva om våran fotografering som vi hade i söndags. Alla verksamhetshästar togs in för fotografering. Sammanlagt är de tio stycken så vi hade en del att göra. Jag och Ellan borstade och fixade, Becca ställde upp som fotograf. Vi tog alla bilder i ingången till stallet så bakgrunden kommer bli svart. Fick se lite bilder i kameran och det såg väldigt fint ut ! Jag hade laddat ner en app som jag blev tipsad om, "Horse piano" och jag måste säga att den hjälpte oss väldigt mycket. Man tryckte på en pianoknapp så gnäggar telefonen = hästar med spetsade öron. Bilderna får jag förhoppningsvis någon gång i veckan och då får ni självklart se dem. Fotograferingen gick i sådant tempo så jag glömde att ta någon "behinde-the-scene-bild"