Nyheter att prova på

I dag var det som vanligt lite fullt ös. Upp å hoppa six ö klokk. Det är ju så skönt när det är torrt i backen och ingen lera. Det är ju sånt man glömmer bort när det är fint väder.
Alla hästarna är lite taggade nu för tiden- det är vår och då finns det gräs att beta säger dom och vill gärna  dra ner huvudet för att beta lite på vägen ut i hagen.
Jag misstänker att dom mår rätt så bra efter den här vintern och då kan dom koncentrera sej på att bara vara och inte kämpa med jobbig pälsfällning osv. Det är ju lite samma för oss , när vi mår bra och allt är lugnt ,då borde vi ju bara vara i känslan av att allt är bra och lugnt. 
 
På söndag ska vi ha en liten nyhet här på gården-eller rättare sagt -i skogen. Ja vi provar att köra en variant på we hinder - fast utomhus.  Vi kommer att hålla till vid Karlstads flygplats (ja inte på startbanan , men någon/ några km därifrån) I grusgropen har min far byggt upp en bana med lite hinder, att hoppa, gå slalom , rygga, gå i vatten (ganska djupt) och lite andra svårigheter att klura ut. Framför allt så ska vi ha kul med våra hästar.
Om det är någon som vill prova på att rida och vill hyra häst -hör av er till mej.
Efteråt ska vi grilla lite korv och fika -ingår i anmälnings avgiften. Alla som är med får en fin rosett med Pegasus loggan på.
Ha en go helg //EWA
 
 
 
1 Tuuli:

skriven

Fina hästar!! - Vill förresten passa på att tipsa om att jag har en ''månadens blogg'' tävling, är du intresserad finns tävlingen länkad under min header!

Kommentera här: