Slutspurt

 
En ovanlig söndag. Inte för att vi började jobba halv sju,eller för att vi hade löshoppning mellan 10-11 30. Som följdes av lite privat lektioner  och sedan blev det till att plocka in hästar till eftermiddagens lektioner. Den första var halv tre och var en familj som ville göra något annorlunda på en söndagseftermiddag . Fem stycken jättehärliga personer som hade höga förväntningar på att få komma upp i sadel.  Morell , Dariim, Chamiro nimzy och querido  skötte sig kanon som vanligt. 
Jag är super imponerad av deras vilja att samarbeta. Dom är helt coola när nya ryttare sitter upp. Vi styrde och stannade ,snett igenom och sedan körde vi trav. Balansen på topp och tre st klarade lättridningen nästan omedelbart. Duktiga elever. 
Nästa gäng kom halv fyra och är också en familj som rider tillsammans på söndags eftermiddagarna. 
Halv fem kommer dropp in barnen och dom fick rida ut i skogen-härligt.
Dom sista två grupperna var dom lite mer rutinerade som galopperar till och med. Leendet tog aldrig slut.
Kvällen avslutades med att vi tog in hästar och matade alla. När klockan var åtta kom vi in och då var det dax för mat till oss. Och sedan det som var annorlunda -vi packade var sin väska Anna Micke och jag. Det var bara timmar ifrån att äntligen få åka på semester. 
Vi la oss halv tio och gick upp två. Vi åkte till Göteborg och nu är vi snart iväg. //Ewa