Gööör bra jobbat

Ibland riktigt kliar det i fingrarna att få sätta igång med olika projekt. Som det här med att få vår städa i trädgården.
Lyckan är att få stå och välja ut vilka blommor man ska välja att plantera i alla krukor.
Nyss hemkommen från Zurich -där det var vår på riktigt, med blommor i rabatter och gräs som redan var klippt en gång osv. Känner jag ett stort  härligt  lycko pirr av förväntan inför våren. När det väl händer så går ju allt så fort och swich är det sommar.
Vår brukar innebära starten på något nytt. och man kan ju faktiskt välja i sitt eget huvud om man vill välja den positiva sidan av saker och ting eller om man vill gotta ner sej i den jobbiga sidan av saken.
Jag brukar försöka att tänka positivt och försöka se det som är bra - även om det är jobbigt.
Det som brukar hjälpa är för det mesta att få prata av sej med en god vän, sin man , sina barn eller  förälder,  sen har man tömt ut det som från början verkade göör tungt. Man hjälps åt att se saker från alla sidor och då är det mindre tungt att ha i huvet.
 
Det har varit en ganska kall vår och ganska slitsamt att dra på skottkärror och hö bort emellan. Det har märkts ganska mycket hos alla som har jobbat här hos oss-  en del frånvaro och tunga dagar. Men nu har det hänt- med hjälp av ljuset och lite värme  samt positivt tänkande och goda vänner. ( lät som ett bra recept på en god maträtt ,fö )
En av våra goda medarbetare har sökt ett jobb och ska på intervju till veckan . Från början var det körigt att komma till jobbet , men med målmedveten fokus och ett positivt tänkande har det hänt grejjer .
Det är just detta att som man tänker -så blir det, så tänk på vad det är för något som du går omkring och tänker på.
 
En annan kul grej som vi firade i dag -det finns ju alltid sånt som behöver firas, var att Jessi som har jobbat här i drygt ett år, har slutat röka , och i dag var det en månad som  hon fimpade . Gööör bra jobbat Jessi !!!
 
Tänk ut en bra plan , skriv ner den ,och håll dej till den -vad som än händer. För det kommer att bli som du tänker oavsett om det är positivt eller negativt// EWA
 

Kommentera här: