Torsdag kväll och Fredag morgon.

 
Vi har  kört på i dag också med we träning. Ungdomarna har slitit hårt med mockning,  foder städning och lösdrifts halmning. Dom har inte klagat över träningsvärk men sa något i stil med att  "nu behöver vi inte träna på gym i alla fall" .Haha, stackarna . Men sitter man i skolbänken normalt är det inte lätt att köra stenhårt i stallet och dessutom rida 2 hästar. Ja Lasse va super pigg. Cilia som hyr honom 2 dagar i veckan hade full sjå med honom, men han klarade till och med att trava slalom mellan koner, men det gick undan. Line hade också väldigt roligt. Lite rodeo med Wilma- våran praktikant från Östersund. Men den tösen har vanan inne- Wilma alltså, så hon satt kvar i svängarna. Emelie har sportlov och kom till oss för att prova på lite ridning. Nante var ansvarig för hennes ridtur i dag  .Hon red tom lätt i flera varv utan att tappa balansen, härligt.
Torsdagar varannan vecka- i dag alltså ,är Fredrik här och håller i hopplektioner i vårat ridhus. Det är riktigt uppskattat. Vi har två grupper som kör på riktigt ordentligt. Det tycker jag är kul att ha kontinuerliga träningar, det resulterade ju i att vi hade flera startande från den gruppen på våran Payn jump sist. Man kan säga att det har tränats i ridhuset hela dagen i dag...Från 9-21. Bra,  det gillar vi .
I morgon blir det ute ritt, Fredags träning i skogen ,det gillar vi också. vi blir 5 st som drar iväg kl 10 . Jag rapporterar vidare i morgon hur det gick // EWA

Kommentera här: